БЪЛГАРСКИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ХВЪРЧИЛА

ПРОДУКТИ

ЗА НАС

ЕТ "СЕВЕРИН АКЕРСКИ" (SEVERIN Co.) е основана на 27.04.1989г. от Северин Акерски и е една от първите частни фирми в страната.

До 2000г. фирмата работи в областта на рекламата, но още през 1997г. започват разработките и производство на хвърчила с мека конструкция, известни у нас като "кайтове".
През 2004г. фирмата се профилира тясно в производството на хвърчила и започва разработката и производство на хвърчила с твърда конструкция.

От 2016г. фирмата разработи и започна производство на парашути за дронове, ветропоказателни системи отговарящи на изискванията на ICAO за летищни площадки, индустрията, селското стопанство и др.

През 2017г. разработихме и пуснахме в производство специални "плашила" против гларуси, които се използват за осигуряване спокойствието на плажуващите край басейните хора.

Широкото приложение на нашите хвърчила (за игра, рекламни кампании, въздушно заснимане на обекти, обучение на соколи, спорт и др.), наложи въвеждането на високотехнологични материали (свръхлеки платове, композитни профили, специализирани конци и върви) на световно известните марки: EXEL , Porcher industries , COUSIN, Coats и др.

Фирмата е дистрибутор на летателна екипировка: парапланери, парашути, балони с хелий, крила за бързо летене и спускане.

 

| | | |